32. sjednica Općinskog vijeća Općine Lukač u srijedu 2. rujna – Službene web stranice Općine Lukač

Na temelju članka 100.101.102. i 103. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Općine Lukač („Službeni vjesnik“ općine Lukač 1/13. i 1/14) 

S A Z I V A se 32. sjednica Općinskog vijeća Općine Lukač za srijedu 02.09.2020. godine.

Sjednica će se održati u Društvenom domu u Turanovcu s početkom u 17,00 sati.

D n e v n i  r e d : 

 1. Usvajanje skraćenog zapisnika sa 31. sjednice Općinskog Vijeća Općine Lukač(materijali na klupama)
 2. Donošenje Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Financijskog plana Dječjeg vrtića Bubamara Gornje Bazje (obrazloženje uz polugodišnji izvještaj o izvršenju fin.pl. Dječjeg vrtića Bubamara Gornje Bazje  za razdoblje od 01.01.-30.06.2020. godine
 3. Donošenje Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Općine Lukač za razdoblje 01.01. – 30.06.2020. godine ( obrazloženje uz polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna  Općine Lukač za razdoblje od 01.01.-30.06.2020. godine
 4. Donošenje  Izvješća programa održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Općine Lukač za 1- 6 /2020.godine
 5. Donošenje Izvješća programa javnih potreba ostalih udruga civilnog društva na području Općine Lukač za 1-6 /2020.godine
 6. Donošenje Izvješća programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Općine Lukač za 1-6 /2020. godine
 7. Donošenje Izvješća o utrošku sredstava programa u socijalnoj i dodatnoj zdravstvenoj skrbi 1-6/2020. godine
 8. Donošenje Izvješća programa za gospodarenje komunalnim otpadom za 1-6/2020 godine.
 9. Donošenje Izvješća programa javnih potreba u sportu za 1-6/2020.godine
 10. Donošenje Izvješća programa utroška sredstava od naknade za prenamjenu poljoprivrednog zemljišta  za 1-6/2020.godine
 11. Donošenje Izvješća programa utroška sredstava  naknade za zadržavanje nezakonito izgrađene zgrade u prostoru za 1-6/2020.godine
 12. Donošenje Izvješća programa utroška sredstava šumskog doprinosa za 1-6/2020.godine
 13. Donošenje Izvješća programa utroška sredstava programa javnih potreba u školstvu za 1-6/2020.godine
 14. Donošenje Izvješća o primljenim i utrošenim sredstvima od prodaje, zakupa i koncesije poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države za period 1-6/2020. godine.
 15. Donošenje Polugodišnjeg izvještaja utroška sredstava programa javnih potreba u kulturi za 1-6/2020. godine
 16. Donošenje Zaključka o prihvaćanju Izvješća o zaduživanju na domaćem i stranom tržištu kapitala te primljenim i danim jamstvima.
 17. Donošenje Izvješća o utrošku tekuće rezerve Proračuna Općine Lukač za razdoblje 01.2020.-30.06.2020.
 18. Donošenje Izvješća o radu Načelnika siječanj- lipanj 2020. godine
 19. Donošenje Izvješća o radu komunalni redar siječanj- lipanj 2020.godine

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.