Audio Editor Pro: Aplikacija za uređivanje zvučnoga zapisa na pametnom telefonu

Premda je za bilo kakav ozbiljniji rad s audiodatotekama potreban specijaliziran softver i računalo, to ne znači da se tonski zapis ne može obrađivati i na mobilnim telefonima. Dobar primjer za to je upravo ova aplikacija koja nudi sve što bi takva aplikacija i trebala nuditi…

Audio Editor Pro je iznenađujuće dobra aplikacija za uređivanje zvučnoga zapisa izravno na svojem pametnom telefonu, a osim što nudi prilično solidne mogućnosti, svoju popularnost među svima onima kojima su aplikacije ovoga tipa potrebne stekla je činjenicom da je posve besplatna.

Istina prikazuju se reklame, no Audio Editor Pro ni na koji način ne limitira mogućnosti koje nudi. Prije svega su tu one sasvim očekivane značajke kao što je opcija izrezivanja zvučnoga zapisa sadržanog u nekoj audiodatoteci, a tu su i stvarčice kao što je spajanje više audiodatoteka u jednu, opće pojačavanje glasnoće tonskog zapisa, primjena šačice efekata, mogućnost postavljanja audiodatoteke za ton zvona i drugo.

Osim toga, aplikacija će poslužiti i onda kada se žele međusobno konvertirati audioformati pri čemu je moguće izvući i zvučni zapis iz podržanih videodatoteka što itekako može biti korisno (što se izlaznih formata tiče, podržani su MP3, AAC, M4A i WAV), a nekima će posebno zgodno biti i to što podržava miksanje više tonskih zapisa pri čemu čitav proces čini jednostavnim i lako upotrebljivim.

Audio Editor Pro se može pohvaliti i odličnim i modernim sučeljem, a sve dostupne opcije su lako dostupne dok je samo korištenje aplikacije intuitivno i doista ne treba puno da bi se ovladalo doslovce svime što nudi. Ukratko, svi oni koji traže besplatnu, a sposobnu aplikaciju za brzo uređivanje zvučnih zapisa na svojem mobilnom telefonu, upravo su je pronašli.

 

Izvor: Bug

Foto: snimka zaslona

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.