DAN OPĆINE ZDENCI Održani 15. sportski susreti umirovljenika: Đurđenovac slavio u belotu, a Zdenci u pikadu

Udruga umirovljenika Zdenci organizirala je tradicionalne, 15. sportske susrete umirovljenika u sklopu proslave Dana općine i blagdana svetog Mihaela. Sedamdesetak umirovljenika iz tri udruge, Belišća, Đurđenovca i domaćina Zdenaca, natjecali su se u dvije sportske discipline, elektronskom pikadu i belotu. Susrete je otvorio načelnik općine Tomislav Durmić.

– Drago mi je da ste se ponovno okupili i u ova teška vremena te posjetili našu općinu. Hvala našoj Udruzi umirovljenika koja je iznimno vrijedna i aktivna i koja se svake godine uključi u obilježavanje Dana općine. Svima vam želim puno zdravlja i sreće te da se što više i češće ovako družimo i zabavljamo – rekao je načelnik Durmić.

Nakon ukupnog zbroja bodova, u belotu je slavila ekipa Udruge iz Đurđenovac, drugi su bili domaćini iz Zdenaca, a treće Belišće, dok je u elektronskom pikadu najpreciznija bila ekipa Udruge umirovljenika Zdenci, drugo mjesto pripalo je Đurđenovcu, a treće Belišću.

– Prije svega od srca hvala svim našim kolegama umirovljenicima koji su došli biti dio ovih naših tradicionalnih susreta, a naravno veliko hvala i Općini i načelniku na podršci. Ovo je način da se mi umirovljenici nađemo, porazgovaramo i zabavimo te barem na par sati zaboravimo na sve probleme i da se opustimo. Prošle godine zbog pandemije koronavirusa nismo uspjeli organizirati ove susrete, ali evo, na sreću, ove godine uz pridržavanje svih epidemioloških mjera ipak je sve organizirano. Na kraju smo se svi počastili uz ručak te se zabavili uz glazbu i ples, a to nam je u ovo nesretno vrijeme najviše i trebalo. Daj Bože da nas sve skupa zdravlje posluži pa da se i dogodine svi zajedno ponovno nađemo na istom mjestu – rekla je predsjednica Udruge umirovljenika Zdenci Vidica Kovačević.

(www.icv.hr, vg)

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.