Denis Ostrošić drugi put preuzeo dužnost gradonačelnika Slatine: Nema pauze, nastavljamo s projektima

Aktualnom gradonačelniku Denisu Ostrošiću danas, 8. lipnja počeo je novi, drugi po redu mandat gradonačelnika te će u naredne četiri godine ponovno biti na čelu Grada Slatine.
Denis Ostrošić je na lokalnim izborima drugog kruga glasovanja za izbor gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Slatine provedenog 30. svibnja 2021. godine kao kandidat Domovinskog pokreta dobio 2 364 glasa, te je sa 154 glasa više od njegovog protukandidata osigurao gradonačelničko mjesto i u novom mandatu.

Tim povodom danas je u Gradskoj upravi upriličeno službeno preuzimanje dužnosti na kojemu je uz gradonačelnika Ostrošića dužnost za novi mandat preuzeo i novoizabrani zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić koji će tu dužnost obnašati volonterski, dok su dosadašnji dogradonačelnici Bojan Plantak i Sanja Mrzljak Jovanić razriješeni dužnosti dogradonačelnika Slatine. Primopredaji dužnosti nazočili su i gradski pročelnici, Stručne službe Krunoslav Šarabok i Upravnog odjela za razvoj grada Slatine Marin Kokorić.

Prilikom službenog preuzimanja dužnosti gradonačelnik Ostrošić zahvalio se svojim bivšim zamjenicima na suradnji u proteklom mandatu, te još jednom izrazio zahvalu građanima na ukazanom povjerenju i podršci.

– Zahvaljujem svim građanima koji su izašli na glasovanje i iskazali nam povjerenje. Mogu samo izraziti zadovoljstvo što je Slatina prepoznala naše napore i uspjehe u protekle četiri godine. Nastavit ćemo svoj rad još intenzivnije jer sam uz svoj postojeći tim dobio i dodatnu potporu koja će biti novi vjetar u leđa svim projektima koje smo započeli i koji nas očekuju u narednom razdoblju.

Komunikacija koju sam želio uvesti i koja je zaživjela oplemenila je ljude i vjerujem da ćemo uz potporu svih građana Grada Slatine u ovom ritmu nastaviti i dalje, stoga se radujem daljnjoj zajedničkoj suradnji na dobrobit cijele zajednice.
Slatina će svakim danom biti kvalitetnije i ljepše mjesto za život svim svojim građanima jer mislimo i na one najmlađe, na školarce, mlade, zaposlene i nezaposlene, sportaše, hrvatske branitelje i sve ostale skupine društva sve do naših umirovljenika.
Slatina u srcu je ono što ja želim i ono što su ljudi prepoznali jer se krećem među njima, a tako će biti i nadalje. Komunikacija je izrazito bitna za uspješan rad, stoga ćemo i ja, i moj zamjenik Ilija Nikolić biti dostupni svim građanima za boljitak svih, – rekao je novi/stari gradonačelnik Denis Ostrošić te na kraju još jednom uputio zahvalu Domovinskom pokretu na podršci njegove kandidature.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.