Evo što izgled radnog stola otkriva o karakteru osobe

Kada ušetate u svoj ured, vjerojatno odmah uočite razliku u jednome – radnim stolovima. Ima onih urednih, čistih, bez puno stvari, a ima i onih koji su prepuni papira, šalica, ukrasa…

Izgled radnog stola može puno otkriti o karakteru osobe, a sigurno ćete se pronaći u jednom od navedenih.

Neuredan stol

Svi imaju barem jednog kolegu koji je poznat po neurednom stolu. Papiri, olovke, kablovi, pošta, kutije od hrane… Njima to ništa ne smeta dok rade. Takvi ljudi su uglavnom ekstroverti, prijateljski nastrojeni prema okolini i ljubazni. Uglavnom su i kreativniji od drugih kolega.

Uredan stol

Kolegama koji imaju sve uredno posloženo i čisto na stolu, bez puno ukrasa i detalja često nedostaje kreativnosti i otvorenosti prema drugima. Ipak, puno su disciplinarniji  od ostalih, vole sve imati isplanirano i držati se obaveza.

Stol na kojem je puno lijekova

U svakom uredu ima ona jedna osoba kojoj je stol prepun lijekova. Od tableta za bolove, pastila za grlo, aspirina, flastera… Nema čega nema. Ovakve osobe su manje koncentrirane, često su, logično, bolesne, ali i neorganizirane.

Stol pun tehnologije

Slušalice, dva monitora, tipkovnica, zvučnici, tablet… Znate onog kolegu koji ima svaki mogući uređaj s tržišta na svom radnom stolu? On je vjerojatno najkreativniji od svih i prijateljski raspoložen.

Personalizirani

Fotografije obitelji, ukrasi u omiljenim bojama, svijeće, lijepe bilježnice – ovo je definitivno opis stola osobe koja je vesela, ima sjajne ideje, otvorena je prema drugima i jedna od najomiljenijih u uredu. Takva osoba se osjeća ugodno na svom radnom mjestu.

Želite biti koncentriraniji na poslu? Pripazite na vaš radni stol.

 

Izvor: Večernji

Foto: Pexels

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.