Frajle priredile nezaboravnu večer pitomačkoj publici

Fantastične The Frajle jučerašnjim koncertom u Centru za kulturu „Drago Britvić“ oduševile su pitomačku publiku, kako svojim vokalima i hitovima, tako i obradama poznatih pjesama. Pozitivna energija, neodoljiv šarm i dobro raspoloženje definicija je ovog fantastičnog trija kojeg čine Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, u pratnji odličnog benda.

„Ljubav na dar“, „Ako je vrijedilo išta“, „Jedina“, „Žuta ruža“, „Ich liebe dich“, „Panonskom mornaru“ samo su neke od pjesama kojima su osvojile publiku od prve, a obradama hitova poput „Djevojka sa čardaš nogama“, „Imala je lijepu rupicu na bradi“, „Meni trebaš ti“, „Moja posljednja i prva ljubavi“ te brojnim drugima zasigurno su publiku na tren vratile na „staro normalno“ uživajući u vrhunskom koncertu.

Bio je ovo još jedan koncert u sklopu manifestacije „Pitomačka jesen u ozračju glazbe“ koja će se i u studenom nastaviti u prekrasnom ritmu. Na pozornicu Centra za kulturu „Drago Britvić“ 14. studenog u 19 sati popet će se naš pjevač i glazbenik Stjepan Lach. Svakako da će oduševiti domaću publiku, a cijena ulaznice za koncert u pretprodaji iznosi 30 kuna.

Ulaznice možete kupiti isključivo u pretprodaji u obiteljskim paketima od dvije ili četiri blok ulaznice, a moguće ih je rezervirati putem maila (centar@preradovic.eu) uz prethodnu najavu putem broja mobitela 098/978-1230. Možete ih kupiti na kiosku Vrabac u Pitomači te u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici. Ulaz u dvoranu biti će omogućen samo uz predočenje važećeg negativnog rezultata COVID testa ili važeće COVID potvrde.

(www.icv.hr, ib, Foto: Foto Begović, I. Barčan)

FOTOGALERIJA

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.