Općina Sopje intenzivno radi na provedbi zacrtanih projekata

Ovih dana u Općina Sopje se intenzivno radi na pripremi i provedbi projekata koji su zacrtani kao plan za 2021. godinu. Prvi od mnogih je nastavak provedbe INTERREG natječaja u vidu izgradnje platoa (parkirališta) iza zgrade Općine Sopje. U sklopu tog projekta bit će izgrađena pozornica od 158 kvadratnih metara, te pristupna cesta između zgrade Općine i župnog dvorišta. Projekt je vrijednosti 242.000 kuna i od četvrtka se kreće sa radovima.

Iduća dva važna projekta Općine Sopje su svlačionice kod nogometnih igrališta u Vaškoj i Josipovu. Obje su istih dimenzija i vrijednosti oko 900.000 kuna. Za ta dva projekta u tijeku je javna nabava te se očekuje prijava najpovoljnijih ponuditelja. Kao što je bilo već i ranije naglašeno, Općina Sopje pokušava izaći ususret svim nogometnim klubovima s područja općine. U proteklom periodu uložena su znatna sredstva i u sopjansko nogometne igralište, ali još više u multifunkcionalni objekt u Novoj Šarovki koji će uskoro biti u funkciji, jer su radovi pri kraju.

– Od projekata koji nadolaze, valja napomenuti i cestu do farme u naselju Gornje Predrijevo, a do kraja trećeg mjeseca očekujemo i opremanje društvenih domova diljem općine. Naravno, to je samo dio onoga što nas čeka, jer još očekujemo rezultate brojnih natječaja na koje se Općina Sopje prijavila, a nema razloga sumnjati u rezultate, jer u zadnje tri godine najuspješnija smo Općina u Virovitičko-podravskoj županiji što se tiče iznosa sufinanciranja naših projekata – istaknuo je načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

(www.icv.hr, adf; Foto arhiva: D. Fišli, Općina Sopje)

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.