Priopćenje o projektu “OPGovi Hrvatske”

Udruga „Inovativni projekti“ zajedno s Hrvatskom zajednicom županija provodi projekt „OPGovi Hrvatske“. Način funkcioniranja naše web platforme www.opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova s obzirom da se radi o osobnim podatcima. U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad.

Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG. Ovaj projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija. Za primjer, izradili smo po jednu stranicu za svaku županiju koristeći podatke o prošlogodišnjim finalistima nagrade „Zlata vrijedan“, odnosno za 21 OPG.

MISIJA

Pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti
im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima
njihovih proizvoda.

VIZIJA
Biti polazišno mjesto obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske i svim
zainteresiranim građanima za korištenje njihovih proizvoda, a u svrhu zajedničkog prosperiteta.

Dodatne informacije možete dobiti na: info@opgovi.hr, broju mobitela 098 164 97 79 ili na web stranici www.opgovi.hr.

Upute za registraciju OPG-a

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.