Sportski objekt u Zdencima budućnost razvoja sporta, kulture i zdravlja mladih

Općina Zdenci prošle je godine završila izgradnju i svečano otvorila novi sportski objekt, zgradu Nogometnog kluba Sloga Zdenci. Zgrada je otvorena u sklopu 80 godina postojanja kluba, a investicija izgradnje vrijedna je preko 2 milijuna kuna, od čega je potpora Ministarstva regionalnog razvoja 400 tisuća kuna, a sve ostalo pokrila je Općina Zdenci. Sportski objekt obišli su ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković, saborski zastupnik Josip Đakić te član Uprave Hrvatskih šuma Igor Fazekaš kojima su isti predstavili načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić, njegov zamjenik Jurica Kiris te predsjednik NK Sloga Darko Čiš.

-Ovo je danas jedinstvena prilika da svima pokažemo kakav objekt imamo na koji smo iznimno ponosan. Ova zgrada nije samo za potrebe nogometnog kluba nego će ga koristiti i druge udruge te će biti dostupan za manifestacije i druge sadržaje. Hvala visokim gostima što nam konstantno pomažu i što su nas i sada posjetili – rekao je načelnik Durmić.

Član Uprave Hrvatskih šuma Igor Fazekaš prisjetio se velikog projekta kojeg je i sam bio dio u Zdencima.

-Načelnik i ja smo prije nekoliko godina dogovarali kako bi trebalo adaptirati staru ambulantu, pa potom odlučili da se to ne isplati uređivati nego smo krenuli u izgradnju nove i izgradili smo je i to je bio prvi projekt nakon punih 30 godina u Zdencima. Drago mi je bilo vidjeti da je obnovljena i stara zgrada ambulante, da su Zdenci dobili kružni tok, sada i ovaj prekrasan sportski objekt što je dokaz da ovakva mjesta imaju pred sobom svjetliju bolju i ugodniju budućnost – rekao je Fazekaš.

Oduševljenje ovim objektom nije krio niti saborski zastupnik Josip Đakić.

-Drago mi je da mogu podijeliti radost zajedno s vama za ovaj prekrasan objekt koji je stasao u Zdencima. Posebno mi je drago što će ovaj objekt zagrliti razvoj sporta, ali ne samo sporta već i kulture jer će pod ovim krovom obitavati udruge sa svojim sadržajima i to je zapravo najveće bogatstvo ovakvih projekata. Unatoč ovim kriznim vremenima uslijed te nesretne korone, tisuće radnih mjesta je spašeno mjerama Vlade RH i milijardama kuna uloženim za njihove plaće. Premijer Andrej Plenković jasno je definirao kako će izgledati buduće razdoblje koje je pred nama, a to je da će 22 milijarde eura biti raspoloživo našoj Hrvatskoj kako bi izašli iz ove krize, ali jednako tako i kako bi sve naše krize oplemenili i učinili sve da budu jednaki životni uvjeti u ruralnim sredinama kao i u gradovima. Vjerujem da tu politiku razumijete, vjerujem da razumijete ljude koji su stvaraoci, kao što su ljudi koji vode i vašu općinu i skrbe za sve mjesta općine. Tu smo i mi, svi dužnosnici na višim instancama, saboru, ministarstvima koji želimo pomagati jer samo jedan veliki i zajednički tim može napraviti puno, ali prije svega moram voljeti Hrvatsku kako bi se za nju borio velikim žarom – rekao je između ostalog Đakić.

(www.icv.hr, vg)

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.