TO UHDDR Sladojevci organizirao 1. natjecanje u kuhanju fiša

Članovi Temeljnog ogranaka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci, na čelu s predsjednikom istog Petrom Derdićem u prigodi Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja organizirala je danas po prvi puta Fišijadu.

1. natjecanje u kuhanju fiša održano je na novouređenom dvorišnom prostoru iza Vatrogasnog doma u Sladojevcima gdje su članovi ove udruge sredstvima koja su dobili od Grada Slatine kroz Program malih komunalnih akcija izgradili nadstrešnicu s pečenjarom koja je ovom prigodom ujedno i službeno otvorena.

Ovom svečanom činu uz članove spomenute udruge nazočili su i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i pročelnik Krunoslav Šarabok koji su pohvalili realizaciju ovoga projekta, ali i općenito rad ove udruge te najavili daljnju zajedničku suradnju i potporu njihovim projektima.

Na Fišijadi su sudjelovale četiri ekipe, a prosudbena komisija u sastavu: Dragutin Prerčić, Vladimir Bubaš i Robert Turkalj, nakon kušanja jednoglasno je odlučila da je najbolji fiš skukala ekipa imena Ciglin koja je uz 1. mjesto osvojila i kotlić od 20 litara.

Organizator je pripremio nagrade i za drugo i treće mjesto, kotlić od 16, odnosno 6 litara, dok je četvrtoplasirana ekipa dobila zahvalnicu.

Nagrade su uručili gradonačelnik Denis Ostrošić koji je uz čestitke najboljima zaželio da ova Fišijada postane tradicionalna, i predsjednik TO UHDDR Sladojevci Petar Derdić koji se tom prigodom zahvalio gradonačelniku i Gradu Slatini na pomoći pri izgradnji nadstrešnice ali i na svoj dosadašnjoj potpori.
(www.radioslatina.hr)

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.